Diensten

2 augustus: dienst van Woord en gebed, voorganger nog niet bekend. De opbrengst van de collecte gaat naar het CvK die het besteedt aan het onderhoud van De Ontmoeting.

9 augustus: dienst van Woord en gebed die wordt geleid door ds. Leo Oosterom. De opbrengst van de collecte gaat naar het CvD, die het besteedt aan Inlia.

16 augustus: dienst van Woord en gebed die wordt geleid door Frans van Berkum en Wies du Rieu. De opbrengst van de collecte gaat naar Kerk in Actie, die  het besteedt aan de zending: kerk in Rwanda.

23 augustus: dienst van Woord en gebed, geleid door ds. Mient Dijkstra. De opbrengst van de collecte gaat naar hett CvK, die het aan het Jeugdwerk besteedt. 

30 augustus: dienst van Woord en gebed, geleid door  ds. Arie Poldervaart. De collecteopbrengst gaat naar het CvD, die het besteedt aan de werkgroep Arm in arm.

6 september: dienst van Woord en gebed, geleid door ds. Henrieke ten Thije. De collecteopbrengst gaat naar Kerk in Actie (werelddiaconaat) die het besteedt aan alfabetisering Ghana.