Algemeen

Oude Kerk
oude kerk

U kunt de Oude Kerk vinden op de Kerkstraat 56 in Dongen. Hier is iedere zondag dienst om 10.00 uur. Met Pinksteren houden we de dienst in de gerenoveerde ruïne, als het weer het toelaat.

 

 

 

Kerkelijk centrum

Ontmoeting
Dit is De Ontmoeting, Kerkstraat 52n, Dongen. In dit gebouw vinden de meeste activiteiten van de protestantse gemeenschap plaats. Hier is een keuken, zodat er maaltijden bereid kunnen worden. Ook zijn er diverse zalen in verschillende grootte, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. U kunt hiervoor contact opnemen met .  

 

Begrafenis

houkje
Als u te maken krijgt met een overlijden en u wilt graag dat de overledene kerkelijk begraven wordt, dan kunt u contact opnemen met Ria Kemmeren. tel: 0646258444 

 

 

 


Ledenadministratie
Neemt u contact op met de ledenadministratie als u een verhuizing, geboorte of andere verandering wilt doorgeven: 

Ook als u informatie wilt over een mogelijk lidmaatschap kunt u hier contact mee opnemen. Er zijn vier soorten lidmaatschap: dooplid, belijdend lid, gastlid en vriend. Als u gedoopt bent, staat u ingeschreven als dooplid. Wanneer u belijdenis hebt gedaan, bent u belijdend lid. Bent u lid van een ander kerkgenootschap, dan kunt u gastlid zijn. Als u (nog) niet bent gedoopt en (nog) geen belijdenis hebt gedaan, dan kunt u zich inschrijven als vriend, die verbonden is met de gemeente. Leden van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) zijn ook lid van een plaatstelijke kerk/gemeente. 

 

Correspondentieadres
Protestantse gemeente Dongen-Rijen
t.a.v. scriba Joke van Hengel
Postbus 159
5100 AD Dongen

U kunt mailen met haar via .
Telefonisch is zij bereikbaar via tel. 0161 - 222129.