Ontmoetingscentrum

Ontmoeting

Ontmoetingscentrum

Het gebouw is ontworpen door architect Kees Jacobs uit Dongen en na een lange voorbereidingstijd opgeleverd in 2006. De meeste doordeweekse activiteiten van de protestantse gemeenschap vinden hier plaats. Denk maar aan het koffiedrinken na de kerkdienst, de kindernevendienst, het ouderenkerstfeest, maar ook bijna alle vergaderingen. Ook kan De Ontmoeting voor buitenkerkelijke activiteiten gebruikt worden.

Onmoetings-en vergaderruimtes

Lida
Ontmoetings- en vergaderruimtes

Aan de buitenkant oogt het kerkcentrum als een traditioneel boerderijtje, goed passend in de historische omgeving. Van binnen is het licht en ruim. Er zijn in totaal vijf zalen: één grote benedenzaal, een kleine benedenzaal, een grote vergaderzaal boven met alle faciliteiten, een jongerenhonk, een kleine vergaderzaal en een groot terras. Verder is er een keuken die geschikt is om maximaal voor dertig personen een maaltijd te bereiden.  Parkeren kan naast de kerk, maar vooral achter De Ontmoeting, waar een ruime parkeerplaats is naast de Anspachschool. Uw fiets kunt u kwijt naast het kerkgebouw.

Ruimte

Reserveringsformulier
De Ontmoeting wordt gebruikt door allerlei groepen binnen de gemeente en door Stichting Oude Kerk. Zij kunnen in de keuken in de agenda aangeven dat ze een ruimte willen reserveren of een mailtje sturen naar de beheerder. 
. of via dit contactformulier.

-Activiteit
-Datum
-Tijd
-Contactpersoon
-Aantal mensen
-Wensen