Website algemeen

website
Website
De afgelopen jaren hebben we geprobeerd deze website steeds wat beter te maken.  Tevreden zijn we nooit, want er zijn altijd mogelijkheden om de site nog beter te maken. Wil je hieraan meehelpen? Meld je dan bij

 

Webstatuut

statuut

Statuut

Dit is het redactiestatuut voor de website van de protestantse gemeente Dongen-Rijen. Het is bedoeld om deze gemeente, gebruikers en toekomstige leveranciers informatie, inzicht en duidelijkheid te verschaffen over het doel van de website en de daarmee samenhangende afspraken.


Lees meer: Webstatuut

Privacy-reglement

privacy
Privacy beschermen
Via de website www.protkerkdongen-rijen.nl wordt allerlei informatie over de activiteiten van de kerkelijke gemeente verstrekt. Daarbij willen we zo weinig mogelijk namen gebruiken om de privacy te beschermen van de betreffende personen. Daarom is hieronder het beleid vastgelegd in verband met de plaatsing van persoonsgegevens en foto's op de website. Er worden alleen zonder toestemming namen van leden van de kerkenraad gebruikt. Andere personen wordt toestemming gevraagd.


Lees meer: Privacy-reglement

Disclaimer

disclaimer
Geen rechten ontlenen

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door het webteam van de protestantse gemeente Dongen-Rijen. Ze besteedt de uiterste zorg aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. Toch is het mogelijk dat er informatie is opgenomen die niet correct, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Lees meer: Disclaimer

Facebook

facebook


Besloten groep

Onze gemeente heeft een eigen facebook-pagina. Dit is een besloten groep, waar u zich voor aan kunt melden, als u zelf ook een facebook-account heeft. Stuur dan een mailtje naar . Deze facebook-pagina wordt vooral rond evenementen gebruikt en is ook geschikt om discussies te voeren.