Expeditie Bethlehem

poster Dongen
Kerstwandeling in Dongen-centrum


Loopt u mee met de kerstwandeling “Expeditie Bethlehem” op zaterdag 16 december aanstaande in Dongen? Met meer dan 200 enthousiaste medewerkers zijn we een prachtige tocht aan het voorbereiden zoals Dongen nog niet heeft meegemaakt.

U wandelt langs verschillende scenes van het kerstverhaal. Tijdens deze wandeling wordt de geboorte van Jezus op een spraakmakende manier verteld en verbeeld, met toneel, zang en dans. Beleef het eeuwen oude kerstverhaal en wandel mee. 

Om 17.00 uur doet burgemeester Marina Starremans de opening bij de Oude Kerk in de Kerkstraat. Van 17.00 uur tot 19.30 uur kunt u starten met de wandeling. U bepaalt zelf uw tijd van komen. U loopt onder begeleiding van een gids en bent ongeveer anderhalf uur onderweg. Na de wandeling is er in de Oude Kerk warm drinken en wat lekkers.

Deelname is gratis en u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Wel bestaat de mogelijkheid onderweg een bijdrage te leveren. Expeditie Bethlehem wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van de gemeente Dongen. We willen u ook informeren over een aantal praktische zaken:

1 Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. We verwachten een grote toeloop en parkeerplaatsen voor de auto zijn beperkt.
2. Het is donker en we lopen over straat. Zorg ervoor dat u goed zichtbaar bent. De verkeersbrigadiers helpen u met veilig oversteken.
3. De route is toegankelijk voor buggy’s, kinderwagens, scootmobielen en rolstoelen.

U vindt ons ook op facebook. Vragen kunt u stellen via:      .